Een groep van 25 personen (is ook maximum), KBO leden uit Son en Breugel

die dinsdag- en donderdagmiddag in de Bongerd biljarten.

In de maanden juli en augustus wordt één middag per week gespeeld.

Ook komt de biljartgroep met twee teams uit in een regionale senioren competitie.

In de maand april wordt een driebanden toernooi georganiseerd.

Contributie  € 60,00 per jaar.

KBO biljartgroep

Het gehele jaar wordt er op dinsdag- en dondermiddag tussen 13.00 en 17.00 uur door een aantal KBO leden uit Son en Breugel gebiljart in de Bongerd. Door het max. aantal leden op 25 te houden kan iedere aanwezige elke middag tenminste twee partijen biljart spelen. Iedere partij is beperkt tot 20 beurten. Elk seizoen (beginnend in september) wordt een interne LIBRE competitie gespeeld. Dit betekent dat zolang deze interne competitie duurt, dat na één (verplichte) partij LIBRE de tweede partij met als spelsoort  DRIEBANDEN gekozen kan worden. Iedereen kan dus maximaal aan zijn trekken komen.

Naast de interne competitie spelen we ook een regionale competitie. KBO Breugel komt met twee teams van ieder 8 personen uit in deze competitie. Spelsoort is LIBRE. Deelnemende teams komen uit Mariahout, Lieshout, Beek en Donk, Nuenen, Nijnsel en Sint Oedenrode. Dit wordt door iedere deelnemer ervaren als een bijzonder plezierige uitdaging. Je als team te meten met teams uit de regio heeft iets extra’s. Iedere speler heeft zijn eigen persoonlijk gemiddelde wat als basis dient voor het berekenen van de resultaten.

Op dit moment hebben we enige ruimte om nieuwe leden welkom te heten. Heb je interesse of aarzel je misschien een beetje, kom dan eens een kijkje nemen in de Bongerd op een willekeurige dinsdag- of vrijdagmiddag. Je bent van harte welkom.

De coördinatoren zijn:

Jan van der Avoort                            tel. 476849